Vuokranantajalle

Vuokranantajalle

Postittanut Porvoon Vuokrakoti kategoriassa Porvoon Vuokrakoti

Kun suunnitelmissasi on antaa asuntosi vuokralle, on suositeltavaa käyttää luotettavaa kanavaa vuokraamiseen. Jokaisen vuokranantajan tavoitteena on saada luotettavat vuokralaiset, jotka asuvat siististi asuntoa turmelematta ja maksavat vuokran ajallaan. Huolehdimme siitä, että saat asuntoosi luotettavat vuokralaiset ja kokonaisvaltaisen vuokraamisen palvelun alusta loppuun.

Vuokralaisen etsiminen voi joskus olla työn ja tuskan takana. Ilmoitusten tekeminen ja oikeiden kontaktien löytäminen vaatii aikaa, rahaa ja omaa työpanostusta, asunnon näyttöjä ja kyselyihin vastaamista. Mitä jos antaisit ammattilaisen hoitaa kaiken tämän? Vuokranantajat harvemmin tarkistavat vuokralaisten taustoja, jolloin ongelmat syntyvät. Joskus vuokranantajan voi olla vaikeaa tietää, että mikä olisi asunnolle sopiva kuukausittain vuokrasumma ja monesti vuokrasumma määrittelee myös sen, millaisia vuokralaisia asukkaiksi on pyrkimässä.

 

Palvelut vuokranantajalle

Etsitkö sopivaa vuokralaista asuntoosi tai toimitilaasi? Tekemällä toimeksiantosopimuksen, me huolehdimme sopivan vuokralaisen löytämisestä niin Porvoossa kuin Porvoon lähialueillakin. Olemme keskittyneet vuokranantajien palvelemiseen jo vuodesta 1994 lähtien. Räätälöimme palvelumme aina vuokranantajan toiveiden mukaisesti.

 

Asuntosi vuokraus hoituu puolestasi alusta loppuun saakka

Vuokravälityssopimus alkaa aina vuokrattavaan asuntoon tutustumisella ja oikean vuokratason arvioinnilla. Sopimus laaditaan aina kirjallisesti. Sopimukseen kuuluu asunnon markkinointi ja esittely, hakijoiden taustatietojen selvittäminen, luottotietojen tarkistaminen ja hakijoiden haastattelu. Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen tulevasta vuokralaisestasi, laadimme vuokrasopimuksen sekä hoidamme muut paperiasiat, vuokratakuut sekä avainten vastaanottamisen ja luovuttamisen uudelle vuokralaiselle.

 

Tiesitkö, että välityspalkkio on täysin vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa?

 

Palvelupakettimme voi sisältää esimerkiksi:

  • huoneiston vuokratason arviointi
  • huoneiston markkinointi; internetmainonta ja lehti-ilmoittelu
  • huoneiston esittelyt kiinnostuneille vuokralaisehdokkaille
  • vuokralaisten taustojen selvitys, luottotiedot ja vuokravakuusasiat
  • vuokralaisen valintaprosessi yhdessä vuokranantajan kanssa
  • vuokrasopimuksen laadinta

Sopimussuhteen aikana hoidamme mm. mahdolliset vuokrien korotukset, muut vuokrasopimusten muutokset, kuntotarkastukset ja irtisanomiset. Tarvittaessa hoidamme myös vuokrasopimusten purkamiset ja häädöt.

Vuokranantajalla on aina mahdollisuus hylätä tai hyväksyä ehdotetut vuokralaisehdokkaat. Käymme mielellämme kanssasi läpi asunnon vuokraukseen liittyviä asioita.